VORES KOMPETENCER

Vi hjælper bl.a. med Elektronik Telefoni / IT Automatik Ventilation/køl Maritime installationer Events El motorer Generatorer

ELEKTRIKER

MARTINJUHL er autoriseret el-installatør orienteret mod Østjylland. Vi betjener en bred vifte af private, ejerforeninger, restauranter og butikker foruden fødevare-& industrivirksomheder.

Grøn energi

Samfundet omstilles til grøn energi og den udvikling er MARTINJUHL en del af. Vi installerer varmepumper, solceller, ladestik, jordvarme og de nødvendige invertere.

Vi har folk der dagligt arbejder med styring af processer i produktion og intern transport. Vi udfører planlægning, etablering, fejlsøgning og udbedring.

Vi tager os af styring og det elektriske element. Derudover samarbejder vi med eksterne aktører når autorisation på andre fagområder er nødvendige.

Maritime installationer

MARTINJUHL udfører og vedligeholder installationer på skibe samt nødvendige installationer i forbindelse med landstrøm.

Events

Tall Ships Race, Aarhus Festuge og lignende arrangementer på Aarhus Havn er eksempler på events hvor vi har leveret power-supply.

Telefoni IT-installation

Dit behov er vores guideline. Vi råder og vejleder. Vi installerer og sikrer os at alt fungerer tilfredsstillende og at instruktionerne er tydelige.

El-motorer og generatorer

Et biprodukt af vores interaktion med produktionsvirksomheder er en stor ekspertise i salg og installation af el-motorer og generatorer. Vi har konsignationslager af de gængse typer.

Socialt ansvar

Gennem årene har vi givet mange unge mennesker et fag, et levebrød – en livsstil.

Idag har vi fortsat et – for branchen uforholdsmæssigt stort antal – elever ansat, foruden flere seniorer I fleksjob.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du brug for elinstallatør, er du velkommen til at kontakte os.